Jste-li spokojení s radou jiného uživatele v diskuzním fóru, poděkujte mu prostřednictvím kladného hodnocení. Do budoucna mu tím pomůžete k zaslouženým výhodám na Spotřeby.cz. Děkujeme.
Diskusní fórum | Automobily | VW SHARAN
maxie Registrován: 15.11.2008 Příspěvky: 3 poslat zprávu poslat e-mail | zasláno: 31.12.2008 09:51 |
Zdravím díky za příspěvek... koukám, že se spotřebou jsme na tom tak nějak podobně... Začal jsem si to evidovat až se zimníma gumama a taky je potřeba delší doba na zahřátí, takže spotřeba mi houpla minimálně o 3/4 litru ... na spotřebu jsem ale stejne nikdy nejezdil, turbokamna se hlavně nesmí trápit v nízkých otáčkách Auto je super, nikdy jsem takový velký nechtěl, ale teď už bych do menšího nešel - jedině jako druhý do rodiny nejlepší na tom je ta variabilita prostoru se sedačkama a obrovská ložná plocha... Tak ať ti jezdí... spotřebu můžem pěkně porovnávat, když máme stejný motory... jen já s tím chipem, no uvidíme... Kdybys chtěl pár kobyl přidat, tak se ozvi, dám ti tip na jednoho chlapíka, co se v tom dost orientuje a není drahej... | |
Poslední diskuse
17.12. | Spotreb… | Částečná (zatím?) obnova výv… | |
07.12. | Wyder | čím dál tím horší!!! | |
15.11. | kapitán | čím dál tím horší!!! | |
27.10. | Kico85 | Spotřeby 3 - veřejná zkušebn… | |
26.08. | Metan | Nejde pridat CS | |
10.06. | Bluefrog | Nová verze Spotřeby.cz - náz… | |
29.05. | Wyder | Nová verze Spotřeby.cz - náz… | |
24.01. | tuningrob | Nová verze Spotřeby.cz - náz… | |
06.01. | Falkon | Nová verze Spotřeby.cz - náz… | |
06.01. | ddsver | Nová verze Spotřeby.cz - náz… |
vstoupit do fóra