Jste-li spokojení s radou jiného uživatele v diskuzním fóru, poděkujte mu prostřednictvím kladného hodnocení. Do budoucna mu tím pomůžete k zaslouženým výhodám na Spotřeby.cz. Děkujeme.
Diskusní fórum | Kniha přání a stížností | Konec spotreby.cz..??
servisman Registrován: 05.06.2012 Příspěvky: 23 poslat zprávu | zasláno: 05.06.2016 13:28 |
Miky32 napsal: zdravim me to furt ukazje prumer 1litr na 100 km a to je nesmysl nejak se seklo pocitadlo asi chyba bude na počátku tankování, když jsi zadával první tankování. | |
kraken.99 Registrován: 29.09.2014 Příspěvky: 4 poslat zprávu poslat e-mail | zasláno: 14.06.2016 17:35 |
U mne se stalo totéž. Díky importu u spotreby.sk jsem tam nahrál data z celé své historie spotřeby.cz. Díky nefunkčnosti exportu, jsem to dělal přes CTRL+C z webu, ale docela to šlo. Tady jsem činnost ukončil k dnešku... Mrzí mě to, ale opravdu to tady nemá smysl. můžeš mě, počítačovou technikou neznalého vysvětlit jak přetahnout historii. zkoušel jsem to zkopírovat, ale kopíruje se komplet celé stránky díky | |
servisman Registrován: 05.06.2012 Příspěvky: 23 poslat zprávu | zasláno: 17.06.2016 11:31 |
kraken.99 napsal: U mne se stalo totéž. Díky importu u spotreby.sk jsem tam nahrál data z celé své historie spotřeby.cz. Díky nefunkčnosti exportu, jsem to dělal přes CTRL+C z webu, ale docela to šlo. Tady jsem činnost ukončil k dnešku... Mrzí mě to, ale opravdu to tady nemá smysl. můžeš mě, počítačovou technikou neznalého vysvětlit jak přetahnout historii. zkoušel jsem to zkopírovat, ale kopíruje se komplet celé stránky díky Bohužel v tom neporadím, já jsem kopíroval nedávno,a bohužel opisoval po řádcích, když jsem tankoval vždy do plna tok to jde ale když píšeš do tabulky kolik máš zbytek v nádrži to se nikde nedovíš. | |
Poslední diskuse
15.11. | kapitán | čím dál tím horší!!! | |
27.10. | Kico85 | Spotřeby 3 - veřejná zkušebn… | |
26.08. | Metan | Nejde pridat CS | |
10.06. | Bluefrog | Nová verze Spotřeby.cz - náz… | |
29.05. | Wyder | Nová verze Spotřeby.cz - náz… | |
24.01. | tuningrob | Nová verze Spotřeby.cz - náz… | |
06.01. | Falkon | Nová verze Spotřeby.cz - náz… | |
06.01. | ddsver | Nová verze Spotřeby.cz - náz… | |
06.01. | Wyder | Nová verze Spotřeby.cz - náz… | |
07.12. | Kico85 | Spotřeby 3 - veřejná zkušebn… |
vstoupit do fóra