Kontakt
NEPŘIHLÁŠEN
Přihlásit se:
uživatel / e-mail:
heslo:

Jste-li spokojení s radou jiného uživatele v diskuzním fóru, poděkujte mu prostřednictvím kladného hodnocení. Do budoucna mu tím pomůžete k zaslouženým výhodám na Spotřeby.cz. Děkujeme.

Diskusní fórum | Automobily | FORD Focus II Combi

Seřadit od:

martin-michal

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 27.01.2012 17:16
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s LPG na tomto motoru. Jaký systém používáte, měl jste nějaké problémy s tímto pohonem a jak řešíte servis, nemá s tím autorizovaný servis (používáte-li ho) problém? Díky s pozdravem M. Míchal

Mira

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 27.01.2012 22:55
Zdravím, vše podstatné je vlastně uvedeno v přehledu tankování. Vše si pečlivě zaznamenávám, včetně případných problémů. LPG mám namontováno od 09/2010. Váš dotaz přišel v době, kdy zrovna řeším problém se špatnými starty, který je způsoben vadnou membránou v reduktoru LPG. Řeší se to záruční opravou. Jinak jsem s LPG max. spokojený. U tohoto motoru jsem jako běžný uživatel nepozoroval ani úbytek výkonu. Můžu jedině doporučit. Systém mám Elpigaz. Autorizovaným servisům se vyhýbám velikým obloukem!!!

Co se Forda a LPG týče, tak je hodně aktuálních zkušeností řidičů na fórech www.ford-club.cz nebo www.ford-focus.cz
Můj NICK je na fórech stejný jako tady - "Mira".

Nový příspěvek

© 2007 - 2025 Float.cz + IThub.cz