Jste-li spokojení s radou jiného uživatele v diskuzním fóru, poděkujte mu prostřednictvím kladného hodnocení. Do budoucna mu tím pomůžete k zaslouženým výhodám na Spotřeby.cz. Děkujeme.
Diskusní fórum | Diskuse mimo téma | folie bez homologace
Havlicek.Lukas Registrován: 15.01.2010 Příspěvky: 117 poslat zprávu poslat e-mail | zasláno: 08.07.2013 13:10 |
folie na okna bez homologace jak to je? muzou byt na voze? samo mysleno pouze na zadni okna a kufr mam vyhlidnute folie medium dark 25% z autokelly, ma nekdo skusenost s temito foliemi dale vsude se ukazuje postup lepeni s horkovzduskou co kdyz ji nemam bude stacit fen ? popripade ho nejak "zesilit" mam tu starej ETA na vyhozeni | |
Bobešek Registrován: 17.10.2010 Příspěvky: 19 poslat zprávu poslat e-mail | zasláno: 18.12.2013 14:21 |
Tak to Ti můžu odpovědět naprosto přesně. Nehomologované fólie nesmí být ani na zadních oknech! Ptal jsem se na STK v Humpolci i v Lokti u Čechtic. Ptal jsem se i dopraváků z policejního Passatu co stává na nájezdu na D1 81.km u Koberovic. Stejně se mi jejich odpovědi nelíbily, tak jsem psal i na ministerstvo dopravy. Všichni mi řekli to samé. Bez homologace NELZE ani na jedno okno. Navíc na čelní ani přední boční okna nesmí přijít žádná zatmavovací fólie ani 1%. Můžeš tam dát jedině čirou (kvůli ochraně před rozbitím od zloděje). Takže jsem zajel do Jihlavy a obětoval 4200kč. Manželka má na Matizovi zadní 3 okna zatmavená na 95% a na předních bočních má čirou fólii a UV filtrem. Všechny s homologací a průkazem. Trvalo to 2 hoďky. Polda při silniční kontrole nemá zatím žádný přístroj na měření zatmavení. Ty přístroje existují, ale zatím nemají homologaci. Tu jim prý nikdo nevydá. Není se čím při kalibraci řídit. Takže když narazíš na blbce policajta tak Ti to dá za něco jinýho. Vždy si něco najdou. Na STK mi řekli že bez homologace mě rovnou vyhodí. To samé, když budu mít ve předu zatmavení. To znamená mít jedině na STK kámoše. | |
Havlicek.Lukas Registrován: 15.01.2010 Příspěvky: 117 poslat zprávu poslat e-mail | zasláno: 18.12.2013 15:12 |
Bobešek napsal: To znamená mít jedině na STK kámoše. na C4 mel sem folie i vepredu, a policajti jen obdivovali Evasion ma nehomologovane zadni + kufr a pristi mesic jedu na STK tak mozna dostane vsimne az me pozve do kanalu na kontrolu podvozku nebo sundam a za 400,- je znovu na 2 roky nalepim stejne se mi kufr a jedno bocni nepovedlo https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1074576_596755490364946_1070846701_o.jpg | |
šulda Registrován: 09.06.2010 Příspěvky: 160 poslat zprávu | zasláno: 18.12.2013 15:37 |
A co když se ti (nedej bože) přihodí pojistná událost? Pokud ji zaviníš tak tě nejen osolí ale i opepří a i když ji nezaviníš tak ti přisolí spoluúčast. Ono to není jen o policii a STK. | |
Bobešek Registrován: 17.10.2010 Příspěvky: 19 poslat zprávu poslat e-mail | zasláno: 19.12.2013 15:52 |
To má šulda svatou pravdu. Jak je na autě něco jinak než má být tak hlavně pojišťovny odmítají plnit nebo krátí plnění. Stačí mít na autě jiný rozměr pneu než je v TP a už je při nehodě průser. A můžeš mít klidně dobrý vzorek. | |
Havlicek.Lukas Registrován: 15.01.2010 Příspěvky: 117 poslat zprávu poslat e-mail | zasláno: 19.12.2013 16:20 |
ser pes, milion lidi ma auta v horsim stavu, nepovolene upravy atd. ja jen hodil folie na auto aby mi do nej necumeli vocasove, pred X lety bylo jedno ze auto ma folie cerne jak noc vsude, pak zacali buzerovat tak mohly bejt jen od "B" sloupku dozadu. a ted curaci ve vlade se rozhodli ze kdyz uz folie tak jedine s homologaci !!!! a jakou spoluucast za co ?? vsak mam cerne jen zadni okna a to zakazane neni a na cumeni z vozu mam bocni zrcatka PROSTE DEBILITA TOHOTO STATU A ZESRANOST NARODA BOJI SE VSEHO | |
šulda Registrován: 09.06.2010 Příspěvky: 160 poslat zprávu | zasláno: 19.12.2013 16:47 |
Havlicek.Lukas napsal: a jakou spoluucast za co ?? Však ti to už napsal: Bobešek napsal: Jak je na autě něco jinak než má být tak hlavně pojišťovny odmítají plnit nebo krátí plnění. Nehomologovaný cokoliv a je to. Jak je to v našem (nejen v našem) státě už patří jinam | |
Bobešek Registrován: 17.10.2010 Příspěvky: 19 poslat zprávu poslat e-mail | zasláno: 21.12.2013 14:38 |
Hele nakresli si na auto třeba kašpárka. Polep si ho čím chceš. pak ale nebreč.... | |
Havlicek.Lukas Registrován: 15.01.2010 Příspěvky: 117 poslat zprávu poslat e-mail | zasláno: 21.12.2013 16:41 |
Bobešek napsal: Hele nakresli si na auto třeba kašpárka. Polep si ho čím chceš. pak ale nebreč.... premyslel sem nad mega kridlem, xenony z oct2, litaky z BMW M3, a motorem z ferrari, a mozna celou karoserii do zlateho karbonu a jeste sem zapomel nad komplet nerez vyfukem od Ramusu s koncovkou 4x 200mm http://www.nissanclub.cz/graphics/msgboard/80519/full/tuning-vs.-tuzing.jpg | |
Poslední diskuse
17.12. | Spotreb… | Částečná (zatím?) obnova výv… | |
07.12. | Wyder | čím dál tím horší!!! | |
15.11. | kapitán | čím dál tím horší!!! | |
27.10. | Kico85 | Spotřeby 3 - veřejná zkušebn… | |
26.08. | Metan | Nejde pridat CS | |
10.06. | Bluefrog | Nová verze Spotřeby.cz - náz… | |
29.05. | Wyder | Nová verze Spotřeby.cz - náz… | |
24.01. | tuningrob | Nová verze Spotřeby.cz - náz… | |
06.01. | Falkon | Nová verze Spotřeby.cz - náz… | |
06.01. | ddsver | Nová verze Spotřeby.cz - náz… |
vstoupit do fóra