Kontakt
NEPŘIHLÁŠEN
Přihlásit se:
uživatel / e-mail:
heslo:

Jste-li spokojení s radou jiného uživatele v diskuzním fóru, poděkujte mu prostřednictvím kladného hodnocení. Do budoucna mu tím pomůžete k zaslouženým výhodám na Spotřeby.cz. Děkujeme.

Diskusní fórum | Kniha přání a stížností | chaos

Seřadit od:

Ferimed

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 22.07.2019 16:34
Neviem sa v tom vyznat je to neprehladne , navody nezrozumitelne , a vopbec cele komplikovane .Rad som to tu pouzival ale teraz ? Neviem to pochopit . Nic z toho mi nejde . Pridat palivo , pridat cerp. stanicu , Je to priliš zlozite .

romulus

Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 23.07.2019 10:54
Pokud vám více vyhovovala stará verze, tak ji pořád na adrese https://v2.spotreby.cz/ najdete.
Jinak bych rád věděl více informací o tom, co je vlastně nepřehledné. Nové stránky jsou probírané s více lidmi a naopak mi říkali, že jsou přehlednější.
Jediné, co je možná horší, tak že opravdu nejde tak snadno přidat nové položky, protože systém se snaží nabízet nejdříve ty stávající. Musíme se bránit duplicitním údajům. S důsledky duplicit denně bojujeme.
Budu rád, když tu budeme moct probrat více informací o tom, co se vám na nové verzi nelíbí.

Zasche

zasláno: 27.07.2019 21:41
Zdravim, ja myslim ze nova verze celkem OK. Nemam s tim problem. Clovek si zvykne. V online svete se musi vse menit, stagnace je cesta do zapomneni. Diky za to.
Psal jsem ale dotaz na problem s moji spotrebou. Pri prechodu na novou verzi mi u jednoho meho auta najednou spotreba skocila asi na polovicni hodnotu (u druheho auta zustava OK) a ja ted nevim co s tim aby to vypocitavalo celkovou sumarni spotrebu realisticky. Je mozne se na to nejak podivat a poradit? Diky, Petr

Nový příspěvek

© 2007 - 2024 Float.cz + IThub.cz